maanantai 6. tammikuuta 2014

Happy New Year 2014!!!

Sinne meni uudenvuoden juhlinnatkin, nyyh! Meillä oli todella ihana uudenvuodenaatto, oikeastaan koko päivän! Olimme päivällä ihan vaan kotona Nikan ja Louien kanssa ja söimme herkkuruokaa! Illalla sitten joimme vähän viiniä (pari pulloa...:D) ennen lähtöä Civiciin. Jos en ole maininnut, niin Civic on Canberran keskusta, ei mitään sen kummempaa.

Kävimme illan aikana parissa baarissa tai tarkemmin sanottuna ravasimme niiden välillä. Tapasimme illan aikana yhden Eliisan suomalaisen kaverin ja hänellä oli sitten muita suomalaisia mukanaan, niin olimme sitten aikalailla heidän kanssaan! On kyllä Suomi hyvin edustettuna täällä, meitähän on täällä ihan hirveästi! :D Okei, oli seurueessamme yksi saksalainen, korealainen ja kanadalainenkin! Ilta oli siis oikein onnistunut, vuoden vaihtuessa kävimme ulkona katsomassa ilotulituksia (ei tosiaan Sydneyn veroiset, mutta hienot ne olivat joka tapauksessa!) ja pääsimmepä me jopa poliisien kanssa kuvaan, haha.

Nyt sitten asumme taas tätini luona, kunnes sitten lähdemme sinne Brisbaneen. Eilen lähdimme pois talonvahtipaikasta, voi kun oli haikeaa jättää Louie ja Nika sinne! Talon omistaja oli kyllä ihana, hän toi meille matkaltaan tuliaiseksi viinipullon ja Tobleronen ja hän vei meidät jopa tädilleni, kun muuten olisimme joutuneet menemään taksilla! Aussit ovat kyllä itse ystävällisyyksiä! ♥





Kahen ihmisen ruuat....:D







Saksa, Kanada, Korea, Australia + 4 x Suomi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti