maanantai 6. tammikuuta 2014

Höpötystä

Tämä on nyt ihan hassua, kun kerrankin minulla olisi jopa suht ahkera kirjoitustahti, niin sitten en pääse mihinkään päivittämään blogia! Nyt sitten julkaisen 3 päivitystä kerralla (+kohta jo neljäs, huoh..) kun tekstit olivat jo valmiina kirjoitettuna ties kuinka kauan. On tämä netittömyys kyllä haastavaa!

Olemme nyt sitten viimeisiä päiviä vahtimassa Nikaa ja Louieta, kamalan nopeasti meni tämäkin aika näiden kanssa. Ja on tämä aika muutenkin mennyt nopeasti, tänään olemme olleet Ausseissa tasan kaksi kuukautta. Ja suurimman osan ajasta Canberrassa. Täällä olemme uuden vuodenkin, vaikka kaikki paikalliset, jotka vain suinkin pystyvät, pakenevat viettämään sitä johonkin suurempaan kaupunkiin. Uskon kuitenkin, että meillä tulee olemaan huippuhauska uusivuosi täälläkin! Emme me kuitenkaan Canberrassa kauaa enää ole, varasin juuri eilen meille lennot Brisbaneen! Lähdemme sinne nyt sitten 12. tammikuuta, ihanaa! Ollaan me Canberrassakin viihdytty erittäin hyvin, mutta on kyllä tosi kivaa vaihtaa välillä maisemaa, ja Brisbane on suurkaupunki ja siellä on meri suht lähellä ja ja ja...odotan innolla siis. Paluulentoja emme vielä varanneet, mutta näillä näkymin helmikuun lopulla olisi tarkoitus mennä Melbourneen ja maaliskuu on varattu Sydneylle!♥ Pienoinen matkakuume siis, Canberra nyt tuntuu jo niin kodilta, että ihan kuin ulkomaille olisimme lähdössä!

Eilen päädyimme ihan yllättäen Civiciin hetkeksi iltaa istumaan (ja vähän tanssimaan..:D). Tarkoitus oli käydä Tuggeranongissa (lähin keskusta) käymässä, mutta paikka oli aivan kuollut kun ihmisiä ei näkynyt missään, joten päätimme sitten lähteä Civiciin. Ihan kiva ilta, vaikka hieman hiljaista olikin. Uutena vuotena meno on taatusti erilainen!

Loppuun pari kuvaa viimepäiviltä.


Tätä saa täältäkin! Söin tuon YKSIN.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti