keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Lone Pine Koala Sanctuary

Perjantaina päätimme pitää retkipäivän ja lähteä Lone Pine Koala Sanctuaryyn, jonne ainakin minä olen hinkunut varmaan niin kauan, kun siitä ensimmäistä kertaa luin matkaoppaasta. Päivä ei alkanut loistavimmin, kun olimme odottamassa bussia aivan ajoissa-mutta väärällä puolella tietä. No, kipitimme sitten toiselle puolelle odottamaan tunnin päästä saapuvaa seuraavaa bussia, johon sitten pääsimme, mutta kuljettaja ilmoittikin hieman omituisen näköisenä, että paikka, jossa bussia odotimme, ei ole bussipysäkki. Onneksi kuljettaja oli kuitenkin ihana ja otti hölmöt turistit kyytiin.

Paikanpäällä oli sitten tietysti aivan ihanaa, kun koalia oli joka puolella, ne ovat kyllä suloisimpia eläimiä ikinä! Meidän oli sitten tietenkin päästävä kuvaan koalaan kanssa, ja koalaa oli kyllä aivan ihanaa pitää sylissä, mutta hieman kävi kyllä sääliksi niitä, kun aina ne laitettiin uuden ihmisen syliin ja sitten taas pois..:( Onneksi yksi koala ei joutunut olemaan kauaa kerrallaan kuvattavana, aina kun koala alkoi väsyä, haettiin uusi tilalle.

Eläinpuistossa oli myös muita australialaisia eläimiä, kuten kenguruita, emuja, vompatteja, dingoja, kookaburria, tasmanian tuholaisia, vesinokkaeläimiä...Kenguruita sai ruokkia, mikäs sen parempaa puuhaa taas meille! Oli kyllä aivan mahtava päivä taas tällaiselle eläinrakkaalle! Illalla kävimme vielä kivassa pubissa South Bank beachin lähellä ja menimmepä me sitten vielä uimaan.









Tasmanian tuholaisia!

Kookaburra

Lihaksikas kaveri



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti