maanantai 6. tammikuuta 2014

Joulun odotusta

Taas vaihteeksi on kulunut kamalan pitkä aika siitä, kun viimeksi tänne kirjoittelin. No, ei tätä kirjoitustahtia ainakaan nopeuta se, että meidän uudessa talonvahtipaikassa ei ole nettiä, jee! No, kirjaston ja muiden ilmaisten nettien turvin nyt sitten mennään nämä seuraavat pari viikkoa. Ei täällä sinänsä niin kauheasti ole mitään mullistavaa tapahtunut, joten ei sitä kirjoitettavaa aivan joka päivälle olisikaan.

Aloitimme siis tällä viikolla uuden house-sitting:in. Tällä kertaa vahdittavanamme on kaksi aivan älyttömän hirmuisen kauhean suloista ja hölmöä kultaista noutajaa, Nika ja Louie. Louie on minun suosikkini, se on hieman rauhallisempi kuin Nika, joka haukkuu ulkona ollessaan varmaan joka asialle, joka vain sattuu liikkumaan. Tosin Louie on kyllä aika veijari myös, eilen, kun olin päästämässä koiria ulos, Louiella oli jostain syystä mun rintsikat suussaan! Ja tänään sitten löysin rintsikkani ja paitani ruohikolta...:D

Uuden talonvahtipaikan lisäksi uutta on ollut myös HIEMAN lämpimämpi sää, kun aiemmin. Lämpöä on ollut nyt muutaman päivän ajan +38 astetta ja oli lämpötila yhtenä päivänä jopa yli 40 astetta. Eli hyvin jouluiset ilmat meillä täällä! En olisi ihan heti uskonut sanovani näin, mutta ONNEKSI SÄÄ VIILENEE tämän päivän jälkeen n.30 asteiseksi. No,on toki ihanaa, ettei me ainakaan palelluta täällä, mutta 40 astetta on jo vähän turhan kuuma, siinä lämmössä ei oikein jaksa tehdä mitään ja koko ajan pitää juoda (ihan vettä nyt tarkoitan...). Lisäksi Canberraon vielä tukalaakin tukalampi paikka kuumilla ilmoilla, kun merta ei ole lähimaillakaan, joten ei ole viilentävää merituultakaan.

Joulufiilistä ei siis ainakaan ihan ilmojen perusteella ole tullut, mutta yhtenä päivänä olimme katsomassa taloa, jonka pihalla oli älyttömästi jouluvaloja, taisi olla maailmanennätys jopa! Pihalla soi myös joulumusiikki, joten ainakin minulle tuli tosi jouluinen olo. Kaupoissakaan ei tietysti voi olla huomaatta Joulun lähestymistä, krääsää nyt on ollut jo marraskuusta asti, mutta nyt ihmisetkin ovat tajunneet, että hei, Joulu on parin päivän päästä, eli jonot ovat kilometrien pituisia. Tänään varmaan tulee vielä jouluisempi olo, kun suuntaamme kuuntelemaan (ja laulamaan?) SUOMALAISIA joululauluja! ♥ Odotan myös jo innolla, kuinka haikea fiilis jouluaattona tulee, kun ei olekaan tavallisesti perheen kanssa. Valmistaudun siis itkemään koko aaton (kuulostaa hauskalta tavalta viettää Joulua..).

Eräs herkkuaamupala, yksi niistä monista..

Täytyi ottaa kaikki hyöty irti ihanasta ammeesta!


Saatiin me ihan kunnollisia joulupipareita aikaan!

Nika

Louie

Tällaisia jouluvaloja en ole ennen vielä nähnyt




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti